Naši Parazitol

 • Ivana
  Pojavili su se gliste kod sina. Savjetovali kapsule Parazitol u bolnici, u koju smo išli. Primjenjivati vrlo lako, okus je ugodan, dijete ne osjećaju gađenja. Kasnije tečaj gliste potpuno su nestali, kao i dobrobit djeteta je postalo još bolje.
  Parazitol
 • Marko
  Kada se pojavio svrab u stražnjem redu, to sam odmah shvatio da je potrebno kupiti kapsule Parazitol. Zašto je izbor pao upravo na njih? Jer ne samo jednom da ih koristim. Kvaliteta i učinak na najvišoj razini. Preporučujem.
  Parazitol
 • Martina
  Nedavno je uzimanje analize na ikakvih parazita i oni su potvrđeni. Isto tamo gdje i uzimanje analize savjetovali kapsule protiv parazita Parazitol. Rezanja tečaj i sve se vratilo u normalu. Zdravlje odlično.
  Parazitol
 • Ana
  Mjesec-dva prije kupila Parazitol. Ali ne zato što su se pojavile štetočine, kao i za prevenciju. Prošlo je već 2 mjeseca i još uvijek ni u jednom trenutku nije razboljela. A savjetovao kapsule moja mama koja je suočeni s istim problemom, a mama krivo ne preporučuje.
  Parazitol
 • Zoran
  Kupio kapsule Parazitol čisto za prevenciju, tako što je oko 7 mjeseci pojavili su paraziti. Ja sam ih uspješno izliječena i sada prolazi kroz preventivni tečaj. Kao i uvijek, sve je super, savjetujemo.
  Parazitol
Ocjena Parazitol
4.3
22